Alles start met een goed idee

Onze Filosofie

Partners in Beheer begeleidt bij het uitvoeren van taken van de VvE en het commercieel vastgoedbeheer. Hierbij staan het vereenvoudigen van het beheer en het verhogen van de transparantie centraal. Eigenaren binnen een VvE moeten bijvoorbeeld te allen tijde inzicht kunnen hebben in de documenten van de VvE. Echter is dit veelal niet het geval. Daarnaast is het proces van besluitvorming vaak erg omslachtig en kost het veel tijd.
Door middel van de innovatieve applicatie waar wij gebruik van maken, wordt het beheer op vele punten verbeterd en zijn de eigenaren en gebruikers volledig betrokken bij het beheer. De applicatie maakt het mogelijk om gedurende het gehele jaar besluiten te nemen door het online uitzetten van stemmingen waardoor de besluitvorming versnelt en problemen eerder worden verholpen. Tevens worden in de applicatie meldingen en storingen geplaatst door eigenaren en gebruikers en wordt binnen één dag gereageerd door de beheerder.
De eigenaren van een VvE worden daarnaast volledig betrokken bij het beheer door een realtime geüpdatet banksaldo van de VvE en volledig inzicht in alle financiële, juridische en technische documenten.
Ondanks dat het overgrote deel van de communicatie via de applicatie verloopt, vinden wij persoonlijk contact belangrijk en werken wij daarom met een vaste locatiemanager die het aanspreekpunt is voor de eigenaren. En vergeet niet dat wij tenminste één keer per jaar een gezellige buurtborrel of barbecue organiseren!

Onze filosofie

Wij ontwerpen een ervaring van prettig wonen voor woningeigenaren in een VvE met volledige focus op de bewoners. Elke stap die wij zetten, opent weer een deur van mogelijkheden.

about_us_03-1170x560
about_us_04-1170x560

“Dagelijks zetten we ons voor de volle 110% in om middels slimme inkoop, subsidies en transparantie, prettige leefomgevingen te creëeren.”

Jorn ter Braak / VvE Specialist

DUURZAAMHEIDSCAN

PLAN EEN INFORMATIEAVOND